Последние поступления 
Поиск

Искать
Язык
Формат

Название Förutbestämd
Автор
Серия
Жанр(ы)
Год
Язык Шведский (sv)
Размер 915.77 KB
Формат fb2
Добавлена 2017-04-10 13:23:21
Кол-во голосов (0)
 
 
 
Легкость
0
Интерес
0
Знание
0
 
Скачать fb2 epub txt
| |
История изменений
Посмотреть иллюстрации Оглавление

Аннотация

Men Caitlins hjärta trånar fortfarande efter hennes förlorade kärlek: Caleb. Hon behöver desperat få veta om han överlevde deras resa bakåt i tiden. Hon får veta att hennes uppdrag kräver att hon tar sig till Florence, men om hon vill följa sitt hjärta, måste hon ta sig till Venedig. Hon väljer Venedig.

Caitlin är överväldigad av vad hon hittar. Venedig på artonhundratalet är en surrealistisk plats, där män och kvinnor är klädda i detaljerade kostymer och masker, och firar en oändlig, frikostig fest. Hon är överlycklig av att hitta och återförenas med några av hennes nära vänner, och bli välkommen tillbaka in i deras klan. Och hon ser fram emot att gå med dem till Venedigs Grand Ball, den viktigaste maskeraden på hela året, där hon hoppas att, återigen, hitta Caleb.

Men Caitlin är inte den enda som kan resa bakåt i tiden: snart kommer Kyle, och är fast besluten att hitta henne och döda henne en gång för alla. Sam anländer också, fast besluten att rädda sin syster innan det är för sent.

På Balen letar Caitlin överallt, men hittar inget spår efter Caleb. Det vill säga, tills den sista dansen. Hon dansar med en maskerad man som sveper hennes hjärta med sig, och hon känner sig säker på att det är han. Men när de byter partner, förlorar hon honom igen. Eller gör hon?

Caitlin känner sig snart sliten mellan de två kärlekarna i hennes liv, och upptäcker att hon måste vara försiktig med vad hon önskar. Hennes glädje av att finna vad hon vill ha, kommer bara blandad med tragedi och brustet hjärta.

I ett kulminerande, actionfyllt slut, finner Caitlin sig själv stå emot sann ondska, Roms antika vampyrklan, och den mäktigaste vampyrklan som någonsin funnits. Att överleva kommer kräva alla hennes förmågor, då hon kämpar för sitt eget liv. Hon kommer vara tvungen att offra mer än någonsin, om hon ska rädda den hon älskar…

Обсудить на форуме

 
Впечатления

Секрет дому на пагорбі
Цікава розповідь. Повчальна та яка розкриває усі забобони і містику. Браво! Автор...
Vit-Alik
2018-01-23 18:35:55
Кол-во ответов 0
Что же такое любовь, если она на такое способна! Верно говорят, настоящую любовь, даже смерть не разлучит. Они...
Vit-Alik
2018-01-23 18:35:16
Кол-во ответов 0
Хороша душевна історія про дружбу людей і тварин. Навіть і хижак стане ручним, завдяки любові і дружбі. Адже...
Месть Веса.
Как то пресно. Интереса нет. В фильме более динамично и интереснее. Но сама идея хороша.
Ведь...
Спочатку здавалося би, що це якась хвора маячня в наркотичному сп'янінні. Якісь тіні та марева виступають...